Kampsportutstyr

Riktig kampsport utstyr er viktig – Hva bør du se etter?

I kampsportens verden er det utrolig viktig med det rette utstyret. Hvorfor? Jo, for du må ha noe som du lett kan bevege deg rundt i, der du ikke blir stoppet av tøyet ditt for eksempel. Her er en lett fightshorts med god bevegelighet noe du bør se etter. Annet Mixed martial arts (MMA) utstyr du kan ha god bruk for er et par eller flere boksehansker. Her er det flere ting du må huske på som bruksområde og hva du liker av feste på dem.

 

De beste Fightshorts til Kampsport

De beste fightshortsene på markedet er laget av lette stoffer som puster lett, slik som mikrofiber stoff. Noen er ekstra lette og markert med dette. For bevegelighet så kan du se etter hvordan kuttene er på siden av MMA shortsene. Er det et godt snitt på siden, så får du lettere beveget beina dine i både trening og konkurranser.

Boksehansker til Kampsport

Her finnes det et stort utvalg. Du har boksehansker som passer godt til trening, noen passer til å sparre med andre og du har også hansker som du kan bruke på boksesekker på treningsstudioene. Her har du med andre ord muligheter til å ha boksehansker som er godt tilpasset det du skal drive med og flere har ulike par til forskjellige øvelser. Er du mer på budsjett, så finnes det også hansker som er kombinerte, som du kan bruke til sparring og trening på boksesekker.

Uansett bør du velge boksehansker som er tilpasset din MMA sport. Lette hansker er å anbefale, da de har blitt veldig gode på beskyttelse med puter som demper godt og syntetisk lær.

Hvor kan du finne bra utstyr til gode priser?

Om du ønsker å finne det perfekte utstyret for deg, så kan en tur innom www.mmashop.dk være lønnsomt. Her har de et rikt utvalg av utstyr til MMA/Kampsport. Alt fra fightshortser, boksehansker og annet beskyttelsesutstyr. I tillegg til kosttilskudd som sørger for at du yter optimalt under trening og konkurranser.