Å ha en personlig trener er kostbart men også en god investering i din egen kropp og helse. Spesielt om du har et mål med treningen og du finner en personlig trener som du føler gir deg valuta for pengene. Men hva koster personlig trener egentlig?

Treningskjeden SATS har sin egen SATS skole for utvikling av personlig trenere og med det sikrer også kjeden at alle deres personlige trenere har den kompetansen som kreves.

SATS har også ulike pakker spesialtilpasset for deg og dine ønsker. Du kan f.eks bestille personlig trener i 30 minittutter, 60 minutter eller en PT spesialist. Her kan du også bestille PT Duo dersom du ønsker å trene sammen med en venn eller kjæresten.

Det koster fra 423 kroner for en halvtimes økt med personlig trener og 650 kroner hvis du ønsker en hel time med personlig trener. Tar du med en venn sammen med får du PT Duo til kr. 975,- eller 487,5 kr per person i en hel time.

Du kan lese mer om de ulike pakkene her: Sats Personlig Trener

Hos den andre store treningskjeden, Elixia, kan du også få ulike pakker når det gjelder personlig trener. Du kan velge mellom PT Milslukern, PT Ned i vekt, PT Stram Opp. Du kan også kjøpe klippekort og bruke personlig trener når du selv ønsker det.

Prisene varierer her også utifra hvilken pakke du velger, men Elixia er litt dyrere enn SATS og har en pris på 800,- kr for en time med deres personlig trener.

Les mer om Elixia og treningspakkene deres her: Elixia Personlig Trener.