Vil du bli personlig trener? Kan du tenke deg å kombinere utdanningen med sol og bading? Da bør du lese videre. Personlig Trener er faktisk det raskest voksende yrket i helsesektoren. I Norge omsettes det for mer enn 100-millioner kroner i fitnessindustrien bare med personlig trening timer. Mange personlige trenere jobber i dag som ansatte i de store treningskjedene eller som selvstendige. Hvis du i tillegg tar ekstra fag innen psykologi og ernæring får du større muligheter til å skaffe deg jobb som personlig trener.

Active Education har nå et perfekt tilbud for deg som ønsker å kombinere personlig trener utdanning sammen med sol og ferie. De har blandt annet fulltidsstudier i Bali og Florida og utdanning gir rett til støtte fra Statens Lånekasse. Utdanningen gir deg også 30 studiepoeng.

– Utdanning, surfing og fantastiske strenger

Under studieoppholdet på Bali der det er vanlig undervisning fra mandag til fredag får du tett oppfølging fra forelesere og instruktører. Du har fri i helgene og midtveis i semesteret får du også en hel uke fri der du kan gjøre hva du vil.

Les mer på Active Education for mer informasjon om utdanningen og hvordan du søker.